Har du sett Sinnasnekker’n

Har du sett Sinnasnekker’n
Har du sett hvor sinna Otto blir når han kommer over løse ledninger som bare henger og slenger uten at de er sikret tilstrekkelig?

- Livsfarlig for både voksne og ikke minst for barna sier han og hever pekefingeren med det røde flagget!

Kvalifisert gjennomgang

Vi tror ikke at du har slike ”potensielle dødsfeller” i ditt hus, men kanskje har du behov for å få en kvalifisert gjennomgang av hele husets helsetilstand. Du er selvfølgelig klar over at det er du som er ansvarlig for at huset ditt lever i henhold til alle krav og forskrifter som gjelder.

EU-kontroll på boligen

Før var det slik at ”Everket” kom på besøk med jevne mellomrom for å sjekke om alt var i orden. Slik er det ikke lenger. Nå er det du selv som må passe på at alt er OK. Du må også kunne dokumentere at du har hatt ”EU kontroll” på huset ditt innenfor de siste årene. Det er det første forsikringsselskapene spør om dersom du blir utsatt for brann eller andre skader som krever utbetaling av penger fra dem.

Forebygg farlige situasjoner

Vi kan hjelpe deg med alt du trenger for å forebygge farlige situasjoner i forbindelse med strøm. I tillegg får du full dokumentasjon som du kan bruke ved kjøp og salg eller når du for eksempel skal forhandle frem ny forsikringsavtale for huset ditt. Forsikringsselskapene setter pris på at huset er gjennomgått av en autorisert elektroinstallatør og at alle eventuelle feil og mangler allerede er rettet. Vi er din autoriserte elektroinstallatør. Vi kan gjennomføre en helsekontroll av huset ditt og vi kan dokumentere dette.

Ring oss allerede i dag for å avtale tidspunkt.

Kontakt

Adresse:
Ringsakervegen 19, 2380 Brumunddal

Telefon: 479 24 100
Epost: post@aogm.no

Se kart >>