Favorittmusikken - rett i veggen!

Favorittmusikken - rett i veggen!
Med et lite lydanlegg integrert i veggen, kan du spare plass på kjøkkenbenken og høre på favorittmusikken din mens du lager mat.
Det er en del av komforten i et moderne hus at man kan høre musikk eller radio i de fleste rom i huset. Kjøkkenet og badet er intet unntak, men ofte kommer tradisjonelle radioer og høyttalere i veien for de daglige aktivitetene i disse rommene.

God lyd og design
Veggmonterte musikkanlegg egner seg utmerket der en ønsker å spare plass. Radioen monteres i veggboksen ved siden av eller i stedet for lysbryteren. Radioen kan monteres med en eller to høytalere og gir klar og kraftig lyd med mulighet for stereolyd ved bruk av to høytalere. De kan leveres med ulike designrammer (som hvit glanset, aluminium, antrasitt, stål eller hvit) og kan derfor tilpasses et hvert interiør. 

Dockingstasjon med høyttaler
Er du en ivrig bruker av for eksempel iPod eller iPhone, finnes det også dockingstasjoner med integrerte høyttalere som kan monteres rett i veggen. Den er også utstyrt med stereo linjeutganger slik at en kan koble til eksterne lydanlegg, eller multiroms lydanlegg. Ønsker man å spille av lyd fra andre lydkilder, er dockingstasjonen også utstyrt med AUX inngang. Man kan betjene dockingen direkte via knappene på enheten eller via fjernkontrollen som er med i leveransen. Den passer inn i standard veggbokser der lysbryterne er plassert. Med valgfri designramme får du en dockingstasjonen som passer til interiøret i resten av rommet.

Kontakt

Adresse:
Ringsakervegen 19, 2380 Brumunddal

Telefon: 479 24 100
Epost: post@aogm.no

Se kart >>