Er du klar for lynsesongen

Er du klar for lynsesongen
Høstens tordenvær kan i verste fall føre til branntilløp både i naturen og ikke minst i private boliger og bygninger.

Vår evne til å glemme ubehageligheter kan i mange sammenhenger være positivt, forutsatt at det ikke gjentar seg for ofte. Lyn og torden er en gjentagende affære som vi kan stole på gjentar seg! Det kan derfor være særdeles lurt å vurdere om det ikke er på tide å sikre både verdier og ikke minst liv og helse for dette fenomenet. Da kan vi føle oss litt tryggere neste gang det meldes om lyn og torden.

Beskyttelse mot overspenning

En overspenning på grunn av lynnedslag kan gjøre skade på forskjellig utstyr som du har i hjemmet ditt, for eksempel: 

  • Datamaskiner 
  • TV og elektronisk utstyr for øvrig 
  • Elektriske apparater som er tilkoplet nettet

Sikre huset i dag!

Branntilløp kan oppstå fordi høye spenninger i installasjonen kan gi overslag og kortslutninger med påfølgende varmgang i for eksempel koplingsbokser eller stikkontakter.

Vi kan hjelpe deg å sikre huset ditt slik at lynet ikke gjør skade dersom det slår ned i nærheten. Dette gjør vi ved å installere såkalte overspenningsvern i sikringsskapet ditt som leder overspenningene direkte til jord uten at resten av det elektriske anlegget ditt skades. I tillegg har vi også utstyr som du kan plugge rett i stikkontakten for å beskytte utsatt utstyr som nevnt ovenfor. Dette er en enkel og billig løsning som vi kan utføre raskt – forhåpentligvis før neste tordenvær ankommer.

Ta kontakt med oss i dag så gir vi deg en pris og en dato for installasjonen.

Kontakt

Adresse:
Ringsakervegen 19, 2380 Brumunddal

Telefon: 479 24 100
Epost: post@aogm.no

Se kart >>