Bruk kjellerboden til noe fornuftig

Bruk kjellerboden til noe fornuftig
Har du ledig plass i kjelleren kan den med enkle midler bli til en oase av velvære!

Når høsten og vinteren kommer krypende har du kanskje tenkt som så: Så deilig å kunne sette seg i en varm badstu med et glass saft, la svetten sile, sorgene fordufte og bare la verden seile sin egen sjø.

Men har du badstu? Nei men du har kanskje en kjellerbod som er full av rask som med enkle midler kan bli til en oase av velvære? Da skal vi hjelpe deg å realisere drømmen – raskt.

Vi gjør følgende:

  • Du ringer oss i dag. Så avtaler vi et møte eller en befaring hos deg for å se på prosjektet. 
  • Vi gir deg en pris på det elektriske arbeidet som må utføres inkl montering av lys og ikke minst en badstuovn. Kanskje må vi også sette opp en ny kurs dersom kapasiteten er for liten på eksisterende opplegg. 
  • Du rydder i boden og innreder rommet til badstu inkl benker, lufttilførsel og nødvendig ventilasjon. Dette kan gjøres enkelt i de fleste tilfeller. 
  • Når du er klar ringer du til oss igjen så kommer vi og installerer ovn, lys og det som kreves for å få opp temperaturen.

Når vi har dratt slår du på ovnen, venter i 20 min, blander et glass saft, tar deg en dusj og setter deg ned i badstua og glemmer resten av verden i ca 30 min.

Vi garanterer deg at du vil takke oss for at vi satte deg på tanken.

Kontakt

Adresse:
Ringsakervegen 19, 2380 Brumunddal

Telefon: 479 24 100
Epost: post@aogm.no

Se kart >>